Tjenester

Domene

Registrer domenenavn under de fleste toppnivåer. Domenet er din identitet på internett, og har i mange tilfeller blitt viktigere enn telefon og adresse.
Ett enkelt søk forteller hvilke domener du kan registrere. Finn ledig domene, flytt domene eller bestill eierskifte.

Webhotell

Rask, enkel og pålitelig webhosting for hjemmesider, privat og bedrift.
Passer perfekt for:
Hjemmesider av absolutt alle slag. Svært enkel installasjon av både WordPress og SSL!
Raskt og enkelt
Lett å oppgradere
Gå til Webhotell

Web server

Ultraskalerbar webhosting for hjemmesider, apps, og nettbutikker.
Passer perfekt for:
Hjemmesider og apps med høyere krav til konfigurasjon, ytelse og skalerbarhet.
Autoscale
Svært konfigurerbart
Gå til Web Server

E-post

Få tilgang til din mail gjennom et rent og enkelt webgrensesnitt, bruk e-postprogrammet du liker best eller din mobiltelefon. Med full POP3- og IMAP-støtte er valget ditt. Vi sørger for at din innboks er ren med Tornado® Spam Filter, som fjerner søppelpost, virus og ondsinnet programvare.


Domene

Billige domenenavn
Med en fast lav pris på registrering av de mest populære toppnivåene er vi blant Norges billigste på domeneregistrering. Med billige domenenavn kan du være kreativ når du registrerer.
Full kontroll
Fra et brukervennlig og funksjonsrikt kontrollpanel, utviklet med og for våre kunder. Gratis Dynamisk DNS for din IP-adresse!
God kundeservice
Hos en av Norges mest erfarne registrarer. Vi har over 20 års erfaring og kan registrere 
domene under de aller fleste toppnivåer, og vi hjelper deg med absolutt alt.

Privatperson

Personen som søker må være myndig (18 år), og registrert i Folkeregisteret med norsk postadresse. Når du sender inn søknaden om registrering behøver du en såkalt person-ID (PID) som er en personlig kode for domenet som du benytter i stedet for fødselsnummeret ditt ved registrering. PID skaffer du i PID-automaten på NORID sine hjemmesider.

Bedrift eller annen virksomhet

Bedriften eller virksomheten må være registrert med en godkjent organisasjonsform i Enhetsregisteret, og ha en norsk postadresse. Alle utenlandske bedrifter som skal registrere et .no-domene må registreres som et norskregistrert utenlandsk foretak (NUF). Vi anbefaler at du registrerer domenet før du registrerer firmaet. Det er ofte vanskeligere å finne et godt domene enn et godt firmanavn.

Registrerings-prosessen

Bruk domenesøket til å finne ledige domener. Fullfør bestillingen. Dersom du søker for en bedrift må du velge en ansvarlig kontaktperson, og oppgi navnet til vedkommende i bestillingen. Signer egenerklæringen og oppgi eventuell PID. Vi varsler deg når registreringen er fullført. Du kan begynne å bruke domenenavnet så snart NORID har oppdatert sine sonefiler med ditt domene. Publisering av sonefiler skjer til faste tider på døgnet.

Privatperson

Personen som søker må være myndig (18 år), og registrert i Folkeregisteret med norsk postadresse. Når du sender inn søknaden om registrering behøver du en såkalt person-ID (PID) som er en personlig kode for domenet som du benytter i stedet for fødselsnummeret ditt ved registrering. PID skaffer du i PID-automaten på NORID sine hjemmesider.

Bestilling eierskifte

For eierskifte av domene, fyll ut feltene under og send inn

Webhotell

  • Et webhotell brukes for å publisere innhold på internett. Mest vanlig er å publisere hjemmesider.
  • Du velger selv hvor stort webhotellet skal være. Dersom du bruker opp all plassen er det veldig enkelt å utvide størrelsen. Hvis du ikke vet hvor stor plass du trenger, så velger du 1 GB. Det holder for de fleste behov.
  • Til webhotellet knytter du så mange domenenavn og subdomener som du ønsker.
  • Linux eller Windows? Er du usikker, så velger du Linux. Du skal bare velge Windows hvis du skal kjøre ASP eller ASP.NET. Vær oppmerksom på at det ikke er mulig å kjøre PHP på Windows hos oss.
  • Domenet trenger ikke å ligge her. Du kan bruke et domene som ligger hos andre leverandører.
Raskere webhotell
Gir raskere sider

Vi garanterer deg raskere sider og bedre brukeropplevelser. Hvis du ikke blir fornøyd får du pengene igjen - helt uten diskusjon!
Webhotell med redundans
For høyere oppetid

Nettsidene dine er alltid speilet til en annen server, som tar over trafikken ved feil eller vedlikeholdsarbeid på webhotellet.
Webhotell med gratis SSL
Uten forbehold og begrensninger

Alle webhotell inkluderer gratis SSL-sertifikater. Opprett så mange du trenger, uten begrensninger på verken antall domener eller sertifikater.

Web server

  • Dine nettsider og apps skal ikke bli trege eller gå ned bare fordi de er populære! Tornado Web Server er laget for å takle enhver trafikkbelastning, og er alltid ultraskalerbar og lynrask.
  • Kort fortalt så er Tornado Web Server en såkalt «fully managed stack as a service», eller litt enklere sagt; webhosting som går av seg selv. Det er den ultimate plattformen for websider og apps, og gir deg sikrere og raskere nettsider, bedre brukeropplevelser og lavere kostnader. Plattformen er både enkel å administrere, og lett å ta i bruk for enhver utvikler med full shellaccess og støtte for populære scriptspråk og applikasjonscontainere.
  • Norges sikreste fasiliteter for leverandørnøytral hosting. ISO-sertifisert driftsmiljø, alltid bemannet og overvåket. Redundant strøm fra to bydeler, UPS og dieselaggregater. Redundant multi-gigabit fiber. Kompromissløst.

Tornado Mail

Få tilgang til din mail gjennom et rent og enkelt webgrensesnitt, bruk e-postprogrammet du liker best eller din mobiltelefon. Med full POP3- og IMAP-støtte er valget ditt. Vi sørger for at din innboks er ren med Tornado® Spam Filter, som fjerner søppelpost, virus og ondsinnet programvare.

Enkelt å flytte
Når du bytter e-postleverandør til oss, eller vil flytte e-post fra flere gamle kontoer til én, har vi utviklet en spesialmodul for deg som gjør det enkelt å kopiere e-post fra din gamle e-postkonto.
Helautomatisk oppsett
Flytt domenenavnet ditt til oss så sørger våre systemer for at ditt e-postprogram blir konfigurert riktig med en gang. Det eneste du trenger å angi er e-postadressen din og passordet for kontoen.
Klar for Hosted Exchange
Oppgrader til Tornado® Hosted Exchange med et museklikk. Tjenesten gir deg synkronisert e-post, kalendere og kontakter på din PC, mobil og på web (OWA). Det er enkelt å dele kalender, mapper, oppgaver og kontakter med kollegaer.

Hosted Exchange

Hosted Exchange gir privatpersoner og små og mellomstore bedrifter et profesjonelt system for mail, kalendere og informasjonsdeling. Mail, avtaler og kontakter er lagret på ett sted, tilgjengelig fra hvor som helst, og det er lett å dele med kollegaer.

Du trenger ikke lenger investere i servere eller kostbare lisenser, eller overprisede mobilabonnementer. Du oppgrader e-postkontoen din med et museklikk, og dessuten bare de kontoene du vil og på den måten sparer du enda mer penger.

Siste versjon av MS Outlook og Outlook Web Access for web mail er naturligvis inkludert!

Delte kalendere
Del kalender med dine kollegaer
Delte mapper
Del mapper med de andre
Delte kontakter
Del kontakter. Du trenger ikke å opprette en kontakt som andre allerede har opprettet