Hvorfor må jeg skrive inn passord hver gang jeg starter Outlook?

Det kan være flere grunner til at det skjer. Den vanligste grunnen er rett og slett at det ligger en e-postkonto som er satt opp feil.
Det kan likevel skje at du må skrive inn passordet selv om alt er korrekt satt opp. Dersom du er koblet til en Exchange-server (altså ikke POP eller IMAP), så kan det noen ganger hjelpe hvis du går til Kontrollpanelet, Brukerkontoer og "Administrer legitimasjon" og sletter den aktuelle Windows-legitimasjonen som ligger på din Exchange-konto. Neste gang du starter Outlook skriver du inn passordet og huker av for at maskinen skal huske passordet.
Fremgangsmåten vil variere litt avhengig av hvilken Windows-versjon du bruker.