Kan Lofoten Web lage hjemmesider?

Ja, vi kan lage hjemmesider.
De fleste ønsker i dag å ha hjemmesider som er enkle å vedlikeholde. Tidligere måtte man ha egne program for å kunne lage hjemmesider, og når alt var ferdig laget på egen datamaskin måtte man laste opp sidene ved hjelp av FTP til en webserver. Det går selvsagt an å få sånne sider ennå, men det er mye enklere å ha sider som man kan redigere, oppdatere og vedlikeholde uten noen egne programmer, og uten opplasting. Vi lager derfor slike hjemmesider der du kun trenger en eller annen enhet (pc, nettbrett, mobiltelefon) som kan vise hjemmesider. Du logger på, gjør det du ønsker å gjøre og lagrer. I samme øyeblikk er dette synlig for resten av verden.
Vi lager både Joomla- og WordPress-sider til konkurransedyktige priser. I tillegg kan vi levere DotNet gjennom samarbeidspartnere.
Det finnes mange som i dag kan levere f.eks. Joomla-sider, og som kan bruke og installere ulike komponenter og moduler. Det er ikke så mange som selv kan lage komponenter og moduler. Dermed blir du noen ganger låst til å bruke noe som ikke var helt som du ønsket. Vi lager moduler og komponenter ved behov, og på den måten får du det du faktisk ønsker. Et lite eksempel på en egenprodusert modul finner du på våre sider, www.lofotenweb.no. Til høyre er det en domenesjekk der du kan sjekke om et domene er ledig eller opptatt. Denne modulen er egenprodusert og tar deg videre med til vårt kontrollpanel der du kan bestille domenet.
Ta kontakt for å få et tilbud.

Sist oppdatert Fri, 9 May 2014 01:00