Oppsett iPhone / iPod / iPad - Hosted Exchange

Følgende er en veiledning for å sette opp din Hosted Exchange-konto i Microsoft Outlook 2007/2010. Dersom du ikke er komfortabel med å bytte mellom vinduer kan du med fordel skrive ut denne veiledningen.
Du behøver passordet for din epostkonto underveis i oppsettet. Dersom du er usikker på passordet kan du logge på kontrollpanelet for å hente ut dette, eller for å sette et nytt passord.
Velg 'Innstillinger' og dernest 'Mail, kontakter, kalendere'.

Velg deretter 'Legg til konto...' og 'Microsoft Exchange'.

Fyll ut feltene iht. ovenforstående skjermbilde:

Kontoinformasjon

E-post
Din epostadresse
Domene
La feltet være blankt
Brukernavn
Din epostadresse
Passord
Passordet for Exchange-kontoen
Velg dernest 'Neste'.

Angi 'mail.sdhosting.no i feltet for 'Tjener' og velg 'Neste'.

Velg hvilke elementer du ønsker å synkronisere, og dernest 'Arkiver'. Kontoen er nå ferdig konfigurert.