Lofoten Web

- din samarbeidspartner

Lik oss på FB

Ta kontroll over din epost!
Slik fungerer det

Vårt spamfilter beskytter ditt nettverk ved roten

Tornado® Spam Filter hindrer at spam når inn til ditt nettverk. Spamfilteret fanger opp ~100 % av all spam, og inkluderer virusfilter som også fjerner trusler og ondsinnet programvare, så du og dine medarbeidere får en tryggere og mer effektiv arbeidsdag.
Enklere, rimeligere og mer brukervennlig

Du behøver ikke investere i verken hardware eller kostbare programvarelisenser som må oppdateres. Tornado® Spam Filter kan settes opp på få minutter i vårt kontrollpanel, og krever ingen endringer i brukernes epostklienter, eller annen programvare. Som et hostet spamfilter krever Tornado® Spam Filter heller ingen installasjon.

Tjenesten kan, med fordel, komplementeres med Tornado® SMTP Relay, som gir en sikker og tilgjengelig tjeneste for utgående epost fra ditt nettverk.

Antall adresser 5 10 20
Pris kr 39,-/mnd kr 69,-/mnd kr 99,-/mnd
  Bestill Bestill Bestill
       
Antall adresser 40 60 80
Pris kr 159,-/mnd kr 199,-/mnd kr 269,-/mnd
  Bestill Bestill Bestill
       
Antall adresser 100 150 200
Pris kr 319,-/mnd kr 419,-/mnd kr 529,-/mnd
  Bestill Bestill Bestill
       
Antall adresser 250 300 350
Pris kr 649,-/mnd kr 769,-/mnd kr 899,-/mnd
  Bestill Bestill Bestill

Slik fungerer Tornado Spamfilter i praksis

Tornado Spamfilter benytter en rekke forskjellige tester for å avgjøre om en melding er spam eller ikke. Hver av testene er tilordnet et vekttall, og meldinger hvor summen av disse overskrider en terskel, blir avvist.

tornado spamfilter illustrasjon small

  • Tornado Spamfilter tar i mot eposten før den sendes videre til din server. Epost som blir avvist loggføres før meldingen returneres til avsender med en feilmelding. Logg over avvist epost er tilgjengelig fra kontrollpanelet.
  • Epost som ikke blir avvist filtreres deretter for virus, før den oversendes din server og blir tilgjengelig for mottaker.
  • Dersom din epostserver går ned oppbevarer vi all innkommende epost på våre servere inntil din server blir tilgjengelig igjen[1].

[1] Gjelder kun mottakere som har mottatt epost de siste 24 timer. Ytterligere begrensninger gjelder.

 

Du kan selv velge mellom et utvalg av regler/vekttall som skal brukes for å filtrere din epost; ingen, lett, medium eller streng filtrering. Standardinnstillingene vil i de fleste tilfeller ta nær all spam.
Avvist epost vil alltid bli returnert til avsender, noe som gir to viktige fordeler:

  • En del spammere vil oppdage at det ikke er mulig å levere epost til kontoen din, og derfor fjerne den fra listene sine.
  • Epost som avvises blir returnert til avsender, slik at ved feil, gjøres avsenderen oppmerksom på at den ikke har kommet frem, og kan kontakte deg på andre måter.

Det er svært sjelden at filteret vårt avviser legitim epost, men som med alle filtreringsløsninger er det alltid en liten fare for feilkategorisering. Da er det viktig at avsender blir opplyst.

{tab=Innstillinger}

Full kontroll over filterinnstillinger

Hvite-/ svarteliste epostadresser

I tillegg til den automatiske filtreringen kan du hviteliste adresser du alltid vil slippe igjennom, og svarteliste avsendere som alltid skal stoppes.
Administrasjon av avvist epost

Alle meldinger som avvises av spamfilteret loggføres. Loggene er tilgjengelige i kontrollpanelet. Dersom du oppdager epostmeldinger som er avvist ved en feil, kan du legge avsenderen til hvitelisten med ett enkelt klikk.
Økt leveringssikkerhet

Dersom din epostserver blir utilgjengelig, oppbevarer vi eposten for deg, inntil din server blir tilgjengelig igjen[1]. Dette gir deg redundans og økt sikkerhet for en av dine viktigste kommunikasjonsverktøy.

[1] Gjelder kun mottakere som har mottatt epost de siste 24 timer. Ytterligere begrensninger gjelder.

 

Domenesjekk


Produktegenskaper

Gjelder alle størrelser av Tornado Spam Filter fra 5 til 350 adresser

  • Kontrollpanel
  • Kyndig supportapparat
  • Hvite-/svarteliste
  • Loggføring av avvist e-post [1]
  • Exchange-kompabilitet

[1] E-post som blir avvist loggføres før meldingen returneres til avsender med en feilmelding.

Kompatibelt med alle plattformer

Spamfilteret fungerer med enhver SMTP-kompatibel epostplattform, inkludert Exchange Server, Lotus Notes/Domino, GroupWise, GMail, m.v. Det finnes nært sagt ingen begrensninger.

 

Webmail

Lofoten Web Postadresse Besøksadresse
Telefon: 997 02 402
E-post: post@lofotenweb.no
Skjerpveien 173
8360 Bøstad
Skjerpveien 173
8360 Bøstad