Lofoten Web

- din samarbeidspartner

Lik oss på FB

Velkommen til Lofoten Web.

Lofoten Web er et firma med solid erfaring innen serverdrift, domeneregistrering, produksjon av hjemmesider (både enkle og mer avanserte løsninger), drift og support.

Lofoten Web kan i dag tilby alt fra registrering av et domene og webhotell, oppsett av e-postkontoer, produksjon av hjemmesider til drift og vedlikehold av disse tingene.

Lofoten Web har flere samarbeidspartnere og kan også tilby utvikling av firmalogo og firmaprofil.

Våre webhotell er stabile og solide tjenester med en tilnærmet 100% oppetid. Alle serverne får strøm via to separate strømlister som føres fra to separate kurser, og som leveres fra to separate bydeler. I tillegg benyttes selvfølgelig også UPS og dieselaggregater.

Internettforbindelsene er satt opp med to sett fiberkabler som forlater bygningen i hver sin ende, og er koblet på Powertechs stamnett på to forskjellige steder.

Dette, i tillegg til flere andre tiltak, gjør at det neppe finnes noen andre som kan levere en så stabil tjeneste.

Mange kunder ønsker å gå over fra e-post via POP/IMAP til Exchange. Ved å benytte Exchange vil du kunne få full synkronisering av e-post, kalendere og kontakter på din PC, på mobiltelefonen, på nettbrettet og på web. Du er alltid oppdatert, uansett hvor du måtte befinne deg, og det er enkelt å dele dokumenter, mapper, kontakter og kalendere med dine kollegaer. Les mer om Tornado Hosted Exchange.

 

Domenesjekk


Webmail

Lofoten Web Postadresse Besøksadresse
Telefon: 997 02 402
E-post: post@lofotenweb.no
Skjerpveien 173
8360 Bøstad
Skjerpveien 173
8360 Bøstad